TOLKEN VOOR VAKANTIEGANGERS IN TURKIJE


Jaarlijks gaan bijna 1 miljoen Nederlanders en Belgen op vakantie naar Turkije, en dat aantal stijgt elk jaar opnieuw. Iedereen hoopt natuurlijk op een welverdiende en onbezorgde vakantie, maar het kan soms anders lopen. U kunt onverhoopt een tolk/vertaler Turks-Nederlands nodig hebben, bijvoorbeeld bij een arts, overheidsfunctionaris of instantie. Dan is het handig om een tolk in uw broekzak te hebben in de vorm van uw telefoon of smartphone.

Martin Cordes biedt u deze service aan via het Twitteraccount @TolkTurkije (klikbaar). U kunt via dit (gesloten) account communiceren, waarbij de geplaatste tweets voor u en uw gesprekspartner online vertaald worden. Mocht u behoefte hebben aan meer privacy, dan kan er ook via de mobiele applicatie WhatsApp getolkt worden (u krijgt Martins telefoonnummer via het Twitteraccount), waarbij de berichten voor u en uw gesprekspartner online vertaald worden. In urgente gevallen kan er natuurlijk ook telefonisch getolkt worden. Deze dienst kost slechts 7,91 euro per vakantie. U kunt via PayPal of een bankoverschrijving betalen. Druk in ieder geval op onderstaande blauwe betaalbutton en vul uw gegevens in.

Meedoen is simpel. Ga naar @TolkTurkije (klikbaar). Druk op 'volg'. Martin Cordes krijgt een verzoek binnen om u toe te laten. Als u bent toegelaten, krijgt u van mij een mail met verdere instructies.

vakantietolk


affiliateprogramma van Cordes Vertalingen

  • provisies van 5% en 3%
  • uitbetaling via PayPal
  • eigen dashboard